Gratis frakt i Norge

Velkommen til Loreana Oslo! Vi tilbyr de beste, de beste og de vakreste tilbudene til de laveste prisene hver dag. Vi selger en stor samling av produkter fra alle sektorer. Fra praktiske produkter som brukes daglig til litt mer uvanlige produkter som kan brukes litt sjeldnere

 

Hvem vi er :

Loreana Oslo ble skapt av en gruppe venner som alltid var på utkikk etter de beste kuppene. Vi utviklet en stor lidenskap for denne aktiviteten og endte opp med å gjøre det til vår jobb.

Vi står bak alle produktene våre og selger ikke noe vi ikke ville brukt selv.

Våre kjøpere er alltid på utkikk etter de beste leverandørene og de beste tilbudene for deg.

Det som er veldig viktig for oss i Loreana Oslo er ikke bare produktene, men også kundeservicen.

Vi startet vår virksomhet for å gjøre folk fornøyde med de vakreste produktene, men er det noen spørsmål bør de besvares raskt og godt.

Derfor har vi et fullt team klar til å hjelpe deg så raskt som mulig.

Vi gjør selvfølgelig vårt beste for at nettbutikken vår er så komplett som mulig og inneholder all nødvendig informasjon.

Hvis det er noe du ikke finner, kan du alltid kontakte oss via vårt kontaktskjema eller på følgende adresse: info@loreana.no.

 

Rimelige priser:

Vi mener at du ikke skal måtte betale for mye for flotte produkter. Derfor har vi valgt å sende deg produktene direkte fra leverandøren. Dette gjør at vi kan gjøre enorme besparelser på lagring, transport, pakking og personalkostnader, noe som gjør at vi kan tilby produktene til rimelige priser.

Vi bærer fraktkostnadene, noe som betyr at du ikke trenger å betale noen fraktkostnader i det hele tatt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ingen produkter i handlekurven.

Continue Shopping