Gratis frakt i Norge

Er du ikke fornøyd med bestillingen din? Vi beklager selvfølgelig dette og vil gjerne høre hva vi kan gjøre for å tilfredsstille deg.

Vi i Loreana Oslo streber etter en 100 % tilfredshetsgaranti. Derfor tilbyr vi våre kunder 14 dager på å returnere bestillingen.

Dersom du uventet ønsker å benytte deg av denne ordningen, må du returnere produktene i ny stand og original emballasje og legge ved det fullstendig utfylte returskjemaet. Kundeservice kan kontaktes for returskjema.

Dessverre er det ikke tillatt å returnere hygieneprodukter. Disse forsendelsene er pga hygiene er ikke tatt hensyn til.

Så snart returen er mottatt i god orden, vil vi umiddelbart refundere pengene eller sende deg det nye forespurte produktet.

 

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, er det ikke noe problem å returnere den til oss.

Returnerer
Hvis du ikke er fornøyd med dine bestilte varer, har du muligheten til å returnere dem innen 14 dager etter mottak. Send det utfylte returskjemaet sammen med fakturaen med forsendelsen. MERK: Hvis ovenstående ikke er korrekt eller ufullstendig utfylt, kan vi dessverre ikke behandle returforespørselen din.

For å kvalifisere for refusjon eller bytte, må det returnerte produktet returneres i original tilstand og med etiketter og merkelapper. Produktet må ikke inneholde tegn på bruk. Vi forbeholder oss retten til å nekte returnerte varer dersom det er mistanke om at varene allerede er brukt eller skadet uten vår egen skyld.

Hvis returvilkårene ikke er oppfylt, vil ikke returen bli refundert i sin helhet, ikke refunderbar eller vil ikke bli behandlet.

refusjoner
Når produktet er mottatt på vårt lager og etter inspeksjon oppfyller returkravene, vil produktet bli byttet så raskt som mulig eller kjøpesummen refunderes direkte til din bankkonto.

Forsinket eller manglende refusjon
Ved ankomst av det eller de aktuelle produktene vil vi sende deg en bekreftelses-e-post og vi vil refundere beløpet til kontoen din så snart som mulig, maksimalt 14 dager etter mottak. Dersom produktet ikke oppfyller returvilkårene vil vi kontakte deg om dette.

 

Fraktkostnader

Når en bestilling returneres er du ansvarlig for fraktkostnadene ved å returnere bestillingen.

 

Returbetingelser Loreanaonline Oslo:

  • Du må ha returnert produktet innen 14 dager
  • Du må ha vedlagt returskjemaet korrekt og fullstendig til returproduktene
  • Du må returnere produktet i ubrukt stand
  • Du må levere produktet i originalemballasjen
  • Produktet er sjekket for skader forårsaket av kunden, sending av et skadet produkt av dine egne handlinger vil ikke bli akseptert.
    Dersom returvilkårene ikke er oppfylt, vil ikke returen bli refundert i sin helhet, ikke refundert eller ikke behandlet.

Hvis returvilkårene ikke er oppfylt, vil ikke returforsendelsen bli refundert i sin helhet, ikke refundert eller vil ikke bli behandlet.

For spørsmål kan du kontakte oss via epost: info@loreana.no eller via kontaktskjemaet på kontaktsiden.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ingen produkter i handlekurven.

Continue Shopping